+38 (095) 230-42-02
ГОЛОВНА ПРО КОМПАНІЮ КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ НАШІ ПАРТНЕРИ КАР'ЄРА КОНТАКТИ
ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН
МІКРОДОБРИВА
РЕГУЛЯТОРИ РОСТУ РОСЛИН
НАСIННЯ

НАШІ АКЦІЇ

Головна Каталог продукції ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН ФУНГІЦИДИ

ТРІАДА, ККР

ВИРОБНИК: CHEMISCHE GUTER AG
ДІЮЧА РЕЧОВИНА: 140 г/л пропіконазолу, 140 г/л тебуконазолу, 72 г/л епоксиконазолу
ФОРМУЛЯЦІЯ: Концентрат колоїдного розчину
ПРИЗНАЧЕННЯ: Інноваційний трьохкомпонентний системний нано- фунгіцид, призначений для боротьби з ком­плексом хвороб в посівах зернових культур та сої.
ТАРА: 5-10 л
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ І НОРМИ ВИТРАТ

Додаткові можливості та переваги:

Пропіконазол додатково збільшує в рослині кількість хлоропластів, покращує якість хлорофілу, покращує дихання та фо­тосинтез в рослині, значно збільшуючи наростання вегетативної маси.

ТРІАДА, ККР володіє відмінним ефектом «ЗЕЛЕНОГО ЛИСТА», що є додатковою рострегулюючою дією тебуконазолу, котра направлена на подовження вегетаційного періоду, че­рез контроль та зупинення в листовому апараті  виробництва ЕТИЛЕНу «СН2= СН2»-гормону дозрівання і стресу, що гальмує процеси росту.

Епоксиконазол — найшвидший із триазолів з відмін­ним «СТОП-ЕФЕКТОМ» швидко зупиняє розвиток хво­роби, посилюює та розширює дію і спектр партнерів азолів в боротьбі з хворобами та їх подальшим контролем. Посилює процеси фотосинтезу в рослині, по­кращує провідність судин, посилює передачу продуктів фотосинтезу до молодих рослин збільшуючи кількість гормонів росту, підвищуючи стійкість до стресових умов, до посухи, перешкоджаючи редукційним процессам, значно під­вищуючи врожайність с/г культур.

ТРІАДА, ККР завдячуючи препаративній формі, ста­більний в робочому розчині. Робочий розчин не випа­дає в осад та не розшаровується протягом тривалого часу, котрий вимірюється місяцями. З´явилась можли­вість завчасно готовити робочі розчини, заощаджува­ти на логістиці, підвищились кількісні та якісні показ­ники обробітку.

Культура

Шкідливий об´єкт

Норма

витрати

препарату,

л/га

Спосіб, час обробки, особливості застосування

Яра і озима пшениця

Фузаріоз, борошниста роса, бура іржа, стеблова, жовта, карликова, септоріоз, піренофороз, темно-бура плямистість, сітчаста плямистість, рінхоспоріоз

0,5-0,6 л/га

Обприскування в період вегетації

Озима пшениця, озиме жито

Соя

Борошниста роса, іржа, септоріоз, антракноз, церкоспороз, фузаріоз, аскохітоз

Бутонізація-цвітіння

МЕХАНІЗМ ДІЇ
Пропиконазол, тебуконазол, епоксиконазол - відносяться до триазолів, котрі інгібують біосинтез стиролів, порушуючи вибірковість проникненності клітинної мембрани патогенна, зупиняючи подальше відтворення клітини, цим самим спричиняючи подаль­шу загибель патогенна.
Відсутність резистентності, розширення спектру та посилення контролю над патогенами, відбувається завдячуючи поєднанню трьох триазолів їх посиленому синергізму в нано- формуляції.
Колоїдна формуляція, на відміну від суспензійних продуктів, абсорбується всіма органами рослини, листям, стеблами, піхвами листка, квітками і зернівками. Ця здатність дає мож­ливість контролювати нові в т.ч. і важковикорінюючі хвороби в с/г культурах, котрі розвиваються в серед­ині насіння, зернівках, стручках, бобах і є недоступни­ми традиційним суспензійним фунгіцидам.

Період захисної дії:
Завдячуючи швидкому акропетальному (знизу — до верху) переміщенню діючих речовин до молодих ор­ганів, ТРІАДА, ККР ефективно захищає всю рослину в т.ч. і молоді новостворені вегетативні та генеративні органи, а нано- поєднання триазолів, дало можливість значно подовжити (до 40 днів) захист всієї рослини в т.ч. молодих новостворених вегетативних та генера­тивних органів рослини.
СПЕКТР ДІЇ
ТРІАДА, ККР за НВ — 0,5-0,6 л/га ефек­тивно контролює широкий спектр хвороб в т.ч борошниста роса, іржа жовта, іржа стебел, іржа бура, іржа карликова, септоріози листя та колоса, піренофороз, плямистості листя та стебла, ринхоспоріоз, фузаріоз, альтернаріоз та інші хвороби
ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
Сумісність з іншими пестицидами:
Ефективний при самостійному застосуванні а також в бакових сумішах з іншими пестицидами.
Перед застосуванням в суміші з іншими хімічними засобами захисту рослин рекомендується перевірити на фізико- хімічну сумісність.
Найвища сумісність а також і біологічна ефективність досягається при використанні продуктів CHEMISCHE GUTER AG і їх сумішей. Оскільки більшість продуктів містять схожі технології виробництва, містять схожі ПАР, розчинники, тощо…

Фітотоксичність
Не застосовувати препарат, коли культура знаходиться в стресовому стані через пошкодження шкідниками, за­морозками, сильними дощами

КОНТАКТИ

25015, м. Кіровоград,
площа Дружби Народів, 3, офіс 305, 308
Тел/факс: (0522) 35-79-12, моб.: (095) 230-42-02
28000, Кіровоградська обл.,
м. Олександрія, вул. Героїв Сталінграду, 35
Тел/факс: (05235) 7-99-89

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК



ВIДПРАВИТИ
Copyright © 2024 «Агроток ЛТД». Всі права захищені.
Розробка сайту Веб-студія San-Francisco